Vi bruger Cookies!     

         
 X     
tangegaardLejlighederne

Der er 3 luksuslejligheder, hver på 122m2, med plads til 6 personer. Ferieboligerne er bygget af gedigne materialer og er indrettede med smagfulde, moderne møbler. Fra kvistvinduerne kan man nyde den smukke udsigt over søen og Ribe by.  Der er WiFi til rådighed.           


 
Boligerne, der er i to etager, har hver en stor vestvendt terrasse med havebord, 6 indstillelige stole og 2 liggestole.

I stueetagen finder man stue med køkken, badeværelse, bryggers med vaskemaskine m/indbygget tumbler, trappe til 1. sal. I hele stueetagen er der klinker på gulvet og gulvvarme. På 1. sal opvarmes med radiatorer.


 

Lejlighederne er møblerede med smagfulde, moderne møbler. Desuden er der farve-tv med parabol, så man kan se danske, tyske og norske programmer, som er inkluderet i prisen, ligesom radio med cd-afspiller.

Spisebord til 6 personer med mulighed for at sætte en plade i bordet. Der er 10 spisebordsstole i lejligheden.


 
I køkkenet findes opvaskemaskine, 4 kogeplader, ovn, mikroovn og hvad der ellers hører til daglig husholdning. Køleskab med fryserum.

Service til 8 personer. Rigelig skabsplads.


 
I badeværelset er der spa-bad og bruseniche.

 
Hver lejlighed har to dobbelt-værelser med 2 enkeltsenge i hver. Der er god skabsplads. Desuden er der to enkeltsenge i hver sin niche, ligeledes med god skabsplads. Sengelinned samt håndklæder, viskestykker og karklude bedes medbragt. Sengetøj og håndklæder kan lejes mod mindre betaling.

 


 
Fra kvistvinduet på 1. sal kan man nyde udsigten ind til domkirken og Ribe by.

Den lille sø, som befinder sig nedenfor terrasserne. Om foråret kan man høre frøernes kvækken.


Opdateret 26/02/2014

Besøg  
023227